Prepz.nl

De beste vakantie deals

Prepz.nl is de webshop voor preppen en off-grid leven in Nederland. Alle producten helpen klanten zelfredzaam en/of zelfvoorzienend te worden.
Of men nou een noodpakket in huis wil halen voor een noodsituatie of een compleet zonne-energiesysteem wil om off-grid te gaan wonen. Prepz.nl helpt uw droom te verwezenlijken.

De Prepz.nl webshop:

noodradio wereldontvanger

PREPZ

 

Prepz, jouw plek voor alles wat te maken heeft met Preppen.

Prepz.nl is begonnen als de Prepper webshop van Nederland en heeft sinds de oprichting in januari 2016 de belangrijkste producten om een noodsituatie te overleven in het assortiment. Ondertussen is Prepz.nl gegroeid tot veel meer dan slechts een “preppers webshop” Prepz.nl is het geluid geworden voor een meer zelfredzaam Nederland.

OVER PREPZ.NL
Prepz.nl is ontstaan uit een passie voor preppen, zelfredzaamheid en zelfvoorzienend leven. In een wereld waarin mensen in grote mate afhankelijk zijn van anderen, streven wij bij Prepz.nl ernaar om zoveel mogelijk zelfredzaam en onafhankelijk te zijn.

Zelfredzaamheid is een breed begrip maar voor ons houdt het in om zoveel mogelijk te voorzien in de eigen behoefte.

✓ Het groeien, fokken of verbouwen van je eigen voedsel.
✓ Voorbereid zijn op calamiteiten.
✓ Essentiele (survival) vaardigheden eigen maken
✓ In harmonie leven met de natuur
✓ Voorzien in je eigen (financiële) behoeften

Zelfredzaam zijn brengt veel voordelen met zich mee. Zo geeft een zelfvoorzienende leefstijl veel vrijheid. Je bent minder tot niet afhankelijk van anderen, je kunt je eigen keuzes maken en je kunt je leven vormgeven op een manier die jou gelukkig maakt.

Prepz is er voor iedereen die wil beginnen met preppen, meer zelfvoorzienend wil leven of zijn zelfredzaamheid wil vergroten.

Dus wil jij….?
✓ Beginnen met Preppen?
✓ (Meer) Zelfvoorzienend worden?
✓ Minder afhankelijk zijn van anderen en instanties?
✓ Kunnen zorgen voor je gezin wanneer dit nodig is?
✓ Rustiger leven?
✓ Meer vrijheid?

survival kits
Reisartikelen.nl